Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Ροή…. Όπως ακριβώς το ρυάκι που ρέει…



Ροή…. Όπως ακριβώς το ρυάκι που ρέει…

Βρίσκει πέτρες, στροφές, λιμνούλες, κατηφοριές, εμπόδια, φυτά, βράχια, άμμο, ρηχές όχθες, βαθιές λακκούβες, ομαλές ή δύσκολες διαδρομές…
Εκείνο όμως συνεχίζει ακάθεκτο κι ανεπηρέαστο… έτσι τουλάχιστον φαίνεται… τίποτα δεν το σταματά!
Βρίσκει κάθε φορά τον τρόπο να ξεπερνά την όποια αντιξοότητα υπάρχει στο διάβα του, σμιλεύοντας μάλιστα κάθε αιχμηρή αντίσταση. Βρίσκει τον τρόπο, να λειαίνει τις πέτρες, να ομαλοποιεί τις διαδρομές, να υπερβαίνει τα εμπόδια, να αράζει στις όχθες, να σκληραίνει στα βράχια, να χαϊδεύει την άμμο στις λιμνούλες, να τρέχει ορμητικά στις κατηφοριές και να γλιστράει στις στροφές με χάρη!
Πως άραγε πετυχαίνει τη ροή αυτή?
Ποια σοφία το οδηγεί στην επιλογή της κατάλληλης ροής στην πορεία του?
Υπάρχει τρόπος να βρούμε κι εμείς, σαν το ρυάκι, τη ροή που χρειαζόμαστε, ώστε να γίνουμε σοφοί στην αντιμετώπιση κάθε εμποδίου στη διαδρομή της ζωής μας?
Τι μπορεί να στέκεται εμπόδιο και να δυσχεραίνει την ομαλή πορεία μας? Τι μπορεί να γίνει αρωγός μας στην μέγιστη απόλαυση της διαδρομής αυτής?

Αυτές κι άλλες πολλές απαντήσεις βρίσκει κάποιος, στη διαδρομή της παρακολούθησης του προγράμματος NLP-ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΩΣΗ του Vivi’s Voice NLP αποκτώντας τη γνώση για τη μέγιστη ροή της ζωής του!

Σας περιμένουμε στο εισαγωγικό σεμινάριο NLP-ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΩΣΗ, στις 20 Σεπτεμβρίου 2017, 19:00 – 21:00 (ώρα προσέλευσης:18:30), όπου θα έχετε την ευκαιρία να αναγνωρίσετε τα εμπόδια και τις λύσεις της διαδρομής αυτής!

Tοποθεσία: Ξεν."Παρθενών" Μακρή 6, Ακρόπολη, Αθήνα.
Συμμετοχή γνωριμίας NLP: 10 ευρώ!
Επικοινωνήστε μαζί μου για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο τηλ: 693-2725304 ή στο email: bibireppa@gmail.com


Σας περιμένω με χαρά!

Με εκτίμηση
ΒΙΒΗ ΡΕΠΠΑ
Master NLP Coaching
Time Line Therapy
Clinical Hypnotherapist
Κιν.-693-2725304


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου